Sophie Laporte – Stevens | Business Development Manager Benelux Region | Persoft, Inc.

Sophie Laporte

Toen ik bij Persoft kwam, werd het Europese hoofdkantoor net opgezet.

Georganiseerd en methodisch

Raimond Nicodem is zeer georganiseerd en doet dingen methodisch. Altijd vooruit kijkend houdt hij zich bezig met moeilijke problemen in een positieve, stapsgewijze aanpak. Evenals het opzetten van de financiële administratie en administratief ondersteunende systemen in het nieuwe hoofdkantoor, ontwierp Raimond zelf de databases, waar we vervolgens mee gewerkt hebben.

Handen uit de mouwen

Hij is efficiënt en niet bang om de handen uit de mouwen te steken om dingen gedaan te krijgen. Met andere woorden: hij zou niet aarzelen om een schroevendraaier en boor te nemen en dan onder een bureau te kruipen om die vervelende plug of die koppig printer het hoofd te bieden. Daarom werkte alle dingen soepel en ik kon concentreren op mijn eigen taak.

Tot slot: Raimond was altijd in voor elke grap. Al mijn ex-collega’s kunnen zich de fun en het plezier herinneren om daar te werken voor Persoft, aldus Sophie Laporte.

Author: Raimond Nicodem

Meer dan 40-jaar internationale operationele- en executive ervaring. Strateeg, Bedrijfsadviseur en Turnaround specialist. Met pensioen.