Manager Commercial Business Group – Prime Computers (1987-1988)

Prime Benelux BV

Organisatie

Manager Commercial Business - Prime Computer - Raimond NicodemRaimond Nicodem was vanaf 1987 werkzaam voor ‘Prime Benelux’, de verkooporganisatie van Amerikaanse producent van supermini computers, Hoofdkantoor Benelux, als ‘Manager Commercial Business Groep’, waar hij het ‘Financial Services’ segment sterk heeft kunnen uitbreiden, door het bevorderen van het werken in teamverband tussen verkoopadviseurs en software consultants.

Ontwikkeling van business

Aanvankelijk als senior consultant, later als Manager Commercial Business groep werkzaam geweest in de commerciële business groep van de organisatie. Door bevordering van het werken in teamverband van verkoopadviseurs en software consultants heeft Raimond Nicodem met een aantal collega’s het ‘Financial Services’ segment sterk kunnen uitbreiden. Tevens trad Raimond op als adviseur van het Operating Committee.

Electronic Banking

Als technisch adviseur heeft Raimond meegewerkt aan de implementatie van een electronic banking systeem (EBS) bij één van de grote banken in Nederland.

Gezondheidszorg

Daarnaast heeft Raimond Nicodem meegewerkt aan de invoering van een nieuw ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) binnen de gezondheidszorg.

Transport en logistiek

Tevens is Raimond verantwoordelijk geweest voor de implementatie van een nieuw automatiseringssysteem bij één van de grootste internationale transporteurs, Nedlloyd.